De pracht van de mensheid ligt niet in mens zijn. Maar in menselijk zijn. - Gandhi

Deze trainingen zijn bedoeld voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in contact en communicatie, gericht op verbinding en die willen leren dat oprecht vaardig te doen.
Innerlijk, met partners, kinderen, vrienden en collega’s. Doorgaans hoger opgeleide vrouwen en mannen die al bezig zijn met zelfontwikkeling en mindfulness. Het is bijzonder interessant voor ouders die met elkaar in liefde willen leven en hun baby graag liefdevol willen begeleiden. Voor geliefden die hun vroege hechtingsstijl herkennen en willen transformeren in plaats van doordragen. Voor leerkrachten, trainers en coaches die hier affiniteit mee hebben. Voor mensen die zich bezig houden met veranderingsprocessen en conflicthantering. Voor bedrijven die dit soort trainingen willen aangaan: van directie tot teams en afdelingen.

Ben je professioneel geïnteresseerd om twee jaar te participeren in een praktijkonderzoek?
Ben je gecertificeerd of een ervaren Geweldloze Communicatie trainer en/of psycholoog, psychotherapeut en heb je affiniteit met het gedachtegoed van Alice Miller over Schadelijke Hechtings- en Opvoedingsmethoden? Spreken de parallellen uit dit praktijkonderzoeksboek je aan?
Wil je vanuit je eigen praktijk voor de duur van twee jaar co-trainer worden en bijdragen aan een zuiver en kwalitatief onderzoek naar het verder effectief maken van het Geweldloze Communicatie Model van Rosenberg in de periode november 2020 - eind 2022. Intervisie vormt onderdeel van het co-trainerschap.

Belangstelling? Bel 071-7370332 of mail naar info@tarabartelsman.nl, dan praat ik graag met je verder.